- This is a bilingual site - All text in italic is Dutch / Dit is een tweetalige site - Alle tekst in cursief is Nederlands -

17/03/2018 - (h)ear 10 year birthday festival
a mini festival to celebrate the 10th anniversary of (h)ear - experimental audio research


ARTISTS

JEZ RILEY FRENCH (UK)


...presents 'copenhagen gate (locked groove)'
A contact microphone recording of a garden gate in a residential street in Copenhagen, Denmark, pressed onto a locked groove dubplate.
"I tend to prefer an intuitive response to place, simply listening & occasionally using the microphones I build to tap in to sounds we can’t normally access with our naked ears. Every now & then a sound emerges that carries with it creative potential. This simple gate for example."


...presenteert 'copenhagen gate (locked groove)'
Een opname van de contactmicrofoon van een tuinpoort in een woonstraat in Kopenhagen, Denemarken, geperst op een locked groove dubplate.
"Ik heb de neiging om de voorkeur te geven aan een intuïtieve reactie op locatie, gewoon luisteren en af en toe met behulp van de microfoons die ik heb gebouwd om geluiden op te sporen die we normaal niet kunnen waarnemen met onze blote oren. Af en toe komt er een geluid voorbij dat creatieve mogelijkheden met zich meebrengt. Deze eenvoudige poort bijvoorbeeld."


https://jezrileyfrench.co.ukTICKETS CAN BE OBTAINED THROUGH RESERVATIONS AT INFO@H-EAR.ORG


This event is a collaboration between (h)ear and studio hyperspace


www.h-ear.org

http://studiohyperspace.net


<<< back