- This is a bilingual site - All text in italic is Dutch / Dit is een tweetalige site - Alle tekst in cursief is Nederlands -

30/10/2020 - (h)ear i.s.m. Jazzblazzt en Oefenbunker
Mark Lotz Trio (DE/PL)
Live at Oefenbunker

Sorry, Dutch only!
De samenwerking tussen (h)ear, Jazzblazzt en Oefenbunker werpen hun vruchten af. Ondanks de C-crisis bieden de drie partijen schitterende Impro Jazz concerten aan een select publiek.


Tickets

Door de C-crisis zijn er maar 'n zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande link.
www.oefenbunker.com


Datum/Tijd
30 Oktober | Open 20:00 | Start 20:30

Locatie
Oefenbunker | Heerlenseweg 162 | Landgraaf | NL


Mark Lotz Trio (DE/PL)


Mark (Alban) Lotz (DE)
Creatief mirakel en fluitfenomeen (aldus Kuub, NL) Mark Lotz is een legendarische improvisator binnen de internationale scène met een leven lang met 'out of the box' genre-bindende producties. Deze overspannen een boog van o.a. gratis geïmproviseerde muziek uit Istanbul tot interpretaties van Afro Cubaanse religieuze muziek. Lotz transporteert zijn fascinerend instrument naar moderne jazzmuziek. Hij bezit een unieke persoonlijke taal die de esthetiek en technieken van hedendaagse en klassieke muziek combineert met de viriliteit van jazz. Zelfs wanneer tot de essentie uitgekleed, heeft Lotz hier een vreugdevolle catchiness. Een visionaire solist (die terloops de stereotypen rond de fluit verbrijzelt). Werkte met o.a. Chris Potter-tentet, Don Byron, David Tronzo, Najma Akthar, Frank Gratkowski, Miguel Anga Diaz, Jesse van Ruller, Carlos Zingaro, Thomas Strønen, Ernst Reijseger, Han Bennink. (Concerto Magazine (Austria) on Mark)

Grzegorz Piasecki (PL)
Grzegorz is een beurshouder op het gebied van muziek voor uitstekende prestaties in 2013 door de minister van de Republiek Polen. Winnaar van vele prijzen en onderscheidingen op prestigieuze Poolse en internationale jazzfestivals (waaronder Jazz nad Odra, Bielska Zadymka Jazzowa, Jazz Juniors, Jazz Contest Azoty Tarnów en andere). Winnaar van de 'Fryderyk 2017' prijs voor de Jazz CD-debuut van het Tomasz Wendt Trio & de Atom String Quartet CD 'Behind The Strings'. Hij werkt o.a. met Piotr Wojtasik, Leszek Mozdzer, Marc Bernstein, Mack Goldsbury, Artur Tuznik, Tomasz Wendt, Marek Kadziela Piotr Damasiewicz en Magdalena Zawartko.

Wojciech Buliński (PL)
Wojciech is afgestudeerd aan de Muziekacademie Karol Lipinski in Wroclaw. Hij werkte samen met kunstenaars zoals Piotr Wojtasik, Grzegorz Nagórski, Dante Luciani, Mack Goldsbury, Reggie Moore,
Francesco Angiuli, Titilayo Adedokun, Maciej Fortuna, Katarzyna Groniec, Kasia Kowalska, Mikromusic, Leski, Jamal en vele anderen.
Winnaar van de prijsvraag op Getxo Jazz Festival, Jazz Juniors in Krakau, Krokus Jazz Festival in Jelenia Góra en de Tarnów Jazz Contest. Net als Piasecki is Wojciech de winnaar van de 'Fryderyk 2017‘ award voor de Jazz CD-debuut van het Tomasz Wendt Trio & de Atom String Quartet CD 'Behind The Strings'.


Mark Lotz Trio:
Mark (Alban) Lotz: flute
Grzegorz Piasecki: double bass
Wojciech Buliński: drums


www.youtube.com/watch?v=PVxGNf1q17o
https://lotzofmusic.com


Facebook: www.facebook.com/events/416103726039496


ATTENTIE!
Door de C-crisis zijn er maar 'n zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande link.
www.oefenbunker.com


Dit concert is een samenwerking tussen Jazzblazzt, Oefenbunker en (h)ear, en wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM.
www.facebook.com/events/416103726039496
www.oefenbunker.com
www.h-ear.org
www.slimjazz.nl<<< back