- This is a bilingual site - All text in italic is Dutch / Dit is een tweetalige site - Alle tekst in cursief is Nederlands -

17/03/2017 - herdenking Gustaaf Begas (NL/BE, 1944-2016)
incl. performance Mike Kramer
(NL/AUS)
a Field Recording performance


Dutch only

Herdenking aan Gustaaf Begas (NL/BE, 1944-2016)
17 maart 2017 | 16.00 uurGustaaf Begas

KuS (kunstencentrum Signe) en Uitgeverij Huis Clos nodigen u uit voor een bijeenkomst waarin we Gustaaf Begas (1944-2016) herdenken.

Bij die gelegenheid verschijnt een aan Gustaaf gewijd cahier Korte beentjes 8 met bijdragen van Jules Beckers, Jan Driessen, Piet Gerards, Toke van Helmond-Lehning, Joseph Kerff, Ben Leenen, Ben van Melick, Jos Muijres, Peter Post, Jasia Reichardt, Theo Rijpma, Paul Tieman en Jo Willems.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 maart a.s. om 16.00 uur in de foyer van het RoyalTheater in Heerlen (tegenover het station).Mike Kramer (NL/AUS)
Performance Mike Kramer

Op verzoek zal klankkunstenaar Mike Kramer tijdens de herdenking een Field Recording compositie ten gehore brengen als ode aan wijlen Gustaaf Begas.
Mike en Gustaaf waren samen nauw betrokken bij de organisatie van kunstencentrum Signe, alwaar zij jaren samen werkten aan de totstandkoming van expostities. Gustaaf was ook een geregelde bezoeker tijdens de (muzikale) activiteiten van (h)ear. Zo sprak hij geregeld lof uit over de programmering en uitvoering van vele artiesten en kunstenaars. Wij missen hem bij onze activiteiten.

Mike Kramer
Mike Kramer


Lees ook op kunstencentrumsigne.nl


Datum | Tijd
17 maart 2017 | 16.00 uur

Locatie
Royal Theater
Stationsplein 3 - 5
6411 Heerlen

kunstencentrumsigne.nl
info@kunstencentrumsigne.nl