- This is a bilingual site - All text in italic is Dutch / Dit is een tweetalige site - Alle tekst in cursief is Nederlands -

04/12/2020 - (h)ear i.s.m. Jazzblazzt en Oefenbunker
Under The Surface: Joost Lijbaart | Bram Stadhouders | Sanne Rambags (NL)
Live at Oefenbunker

Sorry, Dutch only!
De samenwerking tussen (h)ear, Jazzblazzt en Oefenbunker werpen hun vruchten af. Ondanks de C-crisis bieden de drie partijen schitterende Impro Jazz concerten aan een select publiek.


Tickets

Door de C-crisis zijn er maar 'n zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande link.
www.oefenbunker.com


Datum/Tijd
04 December | Open 19:30 | Start 20:00

Locatie
Oefenbunker | Heerlenseweg 162 | Landgraaf | NL


Under The Surface (NL)


Drie generaties van unieke Nederlandse musici vinden elkaar in een gemeenschappelijke drang te improviseren waarbij esthetiek, poëzie en samenspel een grote rol spelen. De luisteraar wordt meegenomen naar een haast droomachtige nieuwe werkelijkheid.
Under the Surface is een nieuwe Nederlandse band gevormd door drummer Joost Lijbaart (1967), gitarist Bram Stadhouders (1987) en vocaliste Sanne Rambags (1994).

Het debuutalbum uitgekomen op Challenge Records in 2017 werd genomineerd voor een Edison. De improvisaties van Under the Surface zijn verre van abstract en klinken als doordachte composities; Rambags stem dicht, fluistert en zingt over de melodielijnen van Stadhouders en de subtiele percussie van Lijbaart. De uit stilte opgetrokken atmosfeer legt de puurheid van de zielsverwantschap tussen de musici bloot.

De universele taal in de muziek bracht de groep op grote festivals over de gehele wereld; in Afrika, Zuid-Amerika, Azië, het Midden Oosten en Europa.
De volledig geïmproviseerde concerten van Under the Surface vormen zowel voor de band als het publiek een beleving. Een beleving die prachtig is terug te horen op het in 2019 uitgekomen live album (Trinity).


Under the Surface:
Joost Lijbaart: drums / percussie
Sanne Rambags: zang / teksten
Bram Stadhouders: gitaar / electronica


www.youtube.com/watch?v=HjeiWJfkkyI

Facebook: www.facebook.com/events/366012148039110


ATTENTIE!
Door de C-crisis zijn er maar 'n zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onderstaande link.
www.oefenbunker.com


Dit concert is een samenwerking tussen Jazzblazzt, Oefenbunker en (h)ear, en wordt mede mogelijk gemaakt door SLIM.
www.facebook.com/events/416103726039496
www.oefenbunker.com
www.h-ear.org
www.slimjazz.nl<<< back